Natuurlijk wil je weten wie de gezichten zijn achter Team Kleine Stapjes. Wie doen er mee, wie doet wat en vooral aan wie maak ik mijn donatie over? Alle deelnemers van ons team zijn even belangrijk, of ze nu meelopen of fietsen de berg op, of de deelnemers toejuichen en verzorgen. Iedereen draagt zijn steentje bij in het organiseren van de sponsoractiviteiten.

Hieronder stellen wij ons graag aan je voor:

Theo van Velthuijsen

Ik ben Theo en ik heb kanker, de voornaamste reden dat ik meedoe aan dit Alpe avontuur. Ik ben tot teamcaptain gebombardeerd omdat ik initiatiefnemer ben van Kleine Stapjes en zal de berg voor de tweede keer wandelend bedwingen.

Het ziet ernaar uit dat de ziekte mij op een dag zal inhalen maar wat zou het mooi zijn als er straks niemand meer hoeft te sterven aan deze ziekte. Met kleine maar zorgvuldige stapjes gaat het op een dag lukken, dat weet ik zeker. Maar dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij jou voor nodig. Help jij ons mee?

Kitty van Velthuijsen

Ik doe mee aan Alpe d’Huzes omdat ik zelf en in mijn nabijheid heb mogen ondervinden dat onderzoeksresultaten een verschil van leven of dood kunnen maken. Ik wil dat dit verschil er voor iedereen gaat zijn. Ik wil dat kanker ooit (en liefst morgen) een ziekte wordt die we chronisch noemen maar niet levensbedreigend!

Remy van Velthuijsen

 

Daniëlle Thomassen

 

Yannick Suter

Hoi mijn naam is Yannick, ik doe mee aan de Alpe D’Huzes om mijn steentje bij te dragen aan het onderzoek tegen kanker. Ik heb hierin altijd al wat willen betekenen maar wist nooit hoe. Zeker toen wij te horen kregen dat bij Theo ook deze vreselijke ziekte is geconstateerd. Sindsdien wil ik er alles aan doen wat ik kan om dit in de toekomst niemand te hoeven laten meemaken. Vandaar dat ik mee doe aan de Alpe D’Huzes, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeken en behandeling die deze ziekte in de toekomst hopelijk de kop in drukken en mensen met elkaar een gezonder en langer leven kunnen delen wat wij hopelijk ook nog heel lang mogen met Theo. Dus daarom mijn vraag; steun ons in deze strijd en doneer aan KWF. Alvast namens mij onwijs bedankt.

Lars Suter

 

Ralph Suter

Hallo Allemaal,

Ik ben Ralph en net als vele andere heb ik in mijn omgeving meerdere malen kanker voorbij zien komen. En de wetenschap is goed op weg maar er moet nog veel meer ontdekt worden.

Voor veel gevallen is het helaas al te laat, maar door dat ik dat heb meegemaakt, ben ik juist gemotiveerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zodat kanker de strijd in de toekomst gaat verliezen.

Steun dit doel en doneer!

Femke Suter

Hallo allemaal,
Ik ben Femke, de vrouw van Ralph. Ik ga zelf niet meelopen maar zal de rest hard toejuichen boven op de berg. Daarnaast help ik mee met alle acties en evenementen die worden georganiseerd door het team.

Vind je mijn verhaal nou super motiverend en leuk, vergeet dan niet te doneren 🙂

Melissa Aarts

Hallo! Ik ben Melissa en ik ga dit jaar één keer de Alpe d’Huez beklimmen. Dat is natuurlijk niet niks en daarom ben ik als onderdeel van team ‘kleine stapjes’ hard aan het trainen. Ook ben ik activiteiten aan het organiseren om zo veel mogelijk geld op te halen zodat we met een zo groot mogelijk bedrag de berg op kunnen gaan.
Jij helpt me toch zeker wel mee hè?

Miranda Remeijsen

Ik doe mee aan Alpe d’Huzes omdat ik in mijn omgeving al zoveel mensen ken die kanker hebben, of hebben gehad, en ik heb gezien en gevoeld wat een impact dit heeft op het leven van deze mensen en hun omgeving. Zeker als het heel dichtbij komt! Ik hoop dat er door steeds meer onderzoek straks niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.

Shirley Graumans

k ben Shirley en ik doe mee aan de Alpe d’huzes omdat ik net als vele anderen heb gezien wat voor een enorme impact kanker heeft op levens. Helaas kunnen we geen verschil meer maken voor alle mensen die het al hebben verloren van deze ziekte, maar ik hoop dat doormiddel van het inzamelen van geld voor onderzoek, ze in de toekomst meer mensen kunnen genezen. Daarom wil ik graag ook mijn steentje bijdragen en dat doe ik door die berg op te gaan in Juni.

Peter Bergmans

Ik ga mee met team kleine stapjes om mijn teamgenoten te steunen.
Ik heb van heel dichtbij de gevolgen van kanker meegemaakt, mijn moeder is overleden aan kanker, mijn zus is net herstellende van zware chemokuren en een grote operatie ten gevolgen van kanker. En natuurlijk onze teamcaptain Theo. En nog veel meer mensen in mijn omgeving die met deze ziekte geconfronteerd zijn.
Ik hoop dat door het geld wat wij inzamelen in de toekomst niemand meer overlijd aan deze ziekte.