Spinningmarathon

Sta op en fiets tegen kanker!

Dat is het doel van zaterdag 15 december! Sta op en maak een vuist tegen die ziekte. Door een of meerdere uren te fietsen zet jij je in tegen kanker en werk je mee aan kankeronderzoek. Elke euro gaat namelijk naar KWF en wordt besteed aan kankeronderzoek.

Met als uiteindelijk doel: Niemand meer sterven aan kanker!

Bij drie vestigingen van Arendse Health Club kan je je opgeven voor de spinningmarathon. Je koopt een fiets voor drie of zes uur maar hoe je die vervolgens bezet is helemaal aan jou! Of je nu alleen zes uur komt fietsen (zou heel stoer zijn ;-)) of dat je met twaalf man drie uur komt fietsen en elkaar aflost. Alles kan en alles mag!

De vestigingen worden opengesteld door Arendse HC in Breda, Tilburg en Dongen. Het is heel verstandig je van te voren op te geven want dan weet je in ieder geval zeker dat je een fiets hebt. Aanmelden kan via dit formulier maar je kunt ook mailen met info@teamkleinestapjes.nl. Bellen mag natuurlijk ook via 06-11511392 (Theo) en je kunt je aan de balie van de vestiging van jouw keuze opgeven.

En dat is nog niet alles! Per blok van drie uur krijg je er een lunch bij die door Arendse HC wordt verzorgt. Elke supporter die je meeneemt en elke extra fietser betaald een bescheiden bedrag om ook mee te eten.

Of je nu een doorgewinterde spinner bent of nog nooit een spinningfiets van dichtbij hebt gezien, het is voor iedereen te doen. Er zijn professionele begeleiders aanwezig die jou kunnen helpen je fiets in te stellen.

Meer informatie over dit evenement vind je hier.

Zien we jou ook de 15e december?

Sportieve groet,

Team Kleine stapjes

>> Opgeven is geen optie <<