Verslag Benefietdag 18 mei 2019

Dit was het laatste evenement voordat we de berg op gaan wandelen/fietsen.

De benefietdag was een leuke gezellige dag voor groot en klein. Gemeenschapshuis de Wegwijzer stelde de ruimte belangeloos ter beschikking. ’s-Middags begonnen we met de kindermiddag. Er was een circuit van spelletjes wat de kinderen konden doen zoals mega-jenga, mikado xxl, super twister maar ook oud-hollandse spelletjes zoals spijkerpoepen, zaklopen en latlopen. Er was ook een groot springkussen waar ze hun overtollige energie kwijt konden.
Ludwina en haar collega’s zaten klaar om de kinderen te schminken.

Blijkbaar was het zo leuk dat de ouders na afloop de kinderen nauwelijks meekregen. Ze wilden allemaal langer blijven! Nadat ze een lekker ijsje gekregen hadden en een cadeautje gingen ze toch maar mee naar huis.

’s-Avonds was er de bingo en aansluitend de pubquiz. De prijzen die gewonnen konden worden waren door verschillende bedrijven gesponsord. Er was uiteraard ook gezorgd voor een hapje en een drankje, alles gesponsord zodat de volledige opbrengst naar KWF gaat. De avond werd aan elkaar gepraat door Misha die dit als geen ander op een humoristische wijze deed.
Zowel de bingo als de pubquiz was leuk en gezellig. Er zijn heel wat mensen met meerdere mooie prijzen naar huis gegaan.

Een uitgebreid fotoverslag vind je hier -> Fotoverslag

Aangezien dit het laatste evenement is voor de grote dag van donderdag 6 juni, maken we een voorlopige tussenstand bekend. Het verleden leert dat we in de laatste weken naar de Alpe en soms ook daarna nog wat donaties binnenkrijgen dus het kan alleen maar meer worden 😉

Op dit moment staat de teller op een fantastisch bedrag van € 6755,00!

Voor de oplettende lezer; het kan zijn dat de pagina nog niet helemaal up-to-date is maar dat gebeurt binnenkort.

Als wij de berg op gaan op 6 juni, dan is het mogelijk om ons te volgen via de app van Alpe D’Huzes 2019. Deze kan je downloaden via de app-store of google playstore.

Wil je na het lezen van dit nieuws ook (nog) een donatie doen? Dan kan dat natuurlijk via https://teamkleinestapjes.nl

—> OPGEVEN IS GEEN OPTIE! <—

Enkele sponsoren van deze dag:

  • Gemeenschapshuis de Wegwijzer
  • David van Schie party verhuurbedrijf
  • Bianca van Bilsen Photography
  • Kringloop Tilburg
  • Albert Heijn Heksenwiel
  • Theo Fotografie