Spinningmarathon – Groot succes!

Alpe d'HuZes spinningmarathon 2018Laat ik meteen met de deur in huis vallen, het was een groot succes!

Zaterdag 15 december was een dag waarbij wij als team ons sterk maakten voor kankeronderzoek. De dag dat de spinningmarathon plaats vond. Ondanks dat we van vijf naar drie locaties zijn gegaan vanwege het aantal inschrijvingen, was het een waar feestje om dit te mogen mee maken. Ikzelf (Theo) stond samen met mijn buddy van die dag, Daniëlle, in Breda en we werden hartelijk onthaald door het personeel van Arendse Health Club. Ik zal ze niet allemaal bij naam noemen want het risico dat ik een of meer personen vergeet te noemen is te groot. Er zijn namelijk zoveel mensen bij Arendse bij betrokken, dat is ongelooflijk hartverwarmend! Ook in de andere vestigingen, Tilburg en Dongen, waar alleen de ochtend sessie plaatsvond, was de medewerking grandioos. Kitty en Yannick gingen naar Tilburg en Ralph, Femke en Melissa vertegenwoordigden ons team op vakkundige wijze in Dongen.

Breda was de locatie waar zes uur gespind kon worden. Tijdens deze zes uur was het fijn om veel bekenden voorbij te zien komen. In de ochtend waren alle fietsen bezet en de instructeurs Marleen en Edwin hadden er echt veel werk van gemaakt om er weer iets bijzonders van te maken. In de middag waren Steve en Thomas aan de beurt en ook die hebben er weer een waar feestje van gemaakt.

Alpe d'HuZes spinningmarathon 2018  

Tussendoor was er natuurlijk ruimte om even uit te rusten en te genieten van een heerlijke lunch die aangeboden werd door Arendse. Je kon genieten van een soepje en/of een lekker broodje. Gedurende het fietsen werd er ook voor de interne mens gezorgd door een flesje water en een stuk fruit. Deze door Albert Heijn gesponsorde waren werden door ons regelmatig uitgedeeld en werden zeer welkom ontvangen.

Rinske - Alpe d'Huzes spinningmarathon 15 december 2018Zoals ik al eerder zei, in Breda was de mogelijkheid om zes uur te spinnen. We zijn blij en trots en hebben diep respect voor iedereen die heeft meegefietst maar ik wil toch één jongedame in het zonnetje zetten. Rinske heeft als enige die dag alle zes uren vol gefietst! Ze zei op het laatst dat het laatste uur wel een beetje tegenviel… 😉 Mooie prestatie waar ze best trots op mag zijn.

Iedereen die hier aan meegewerkt heeft, deelnemers, organisatoren, medewerkers, instructeurs, allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet. Het geld is inmiddels geteld en het totaal bedrag is meer dan we durfden dromen…

We hebben in totaal € 2265,95 opgehaald! Fantastisch mooi bedrag dat 100% naar KWF zal gaan. Dit is werkelijk waar een mooi begin van een nieuwe editie van de Alpe d’Huzes. We hebben nog een aantal evenementen te gaan waarbij we er net zo vol in zullen gaan als dat we deze keer hebben gedaan.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Bedankt iedereen!!

Wil je het welkomstwoord van Theo (nog eens) horen en zien, klik dan hier.

Voor een compleet foto verslag door Bianca van Bilsen Photography klik hier.