Bianca van Bilsen Photography

Een team van vrijwilligers kan niet zonder de juiste exposure op social media. Fotografie is daarbij van heel groot belang en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een professionele fotograaf die zich herkent in ons doel en zich wilde inzetten om ons van goede professionele foto’s te voorzien.

Deze fotograaf hebben we gevonden in Bianca van Bilsen. Bianca is een spontane, gezellige maar vooral perfectionistische meid die van aanpakken weet. Zij omschrijft zichzelf als volgt: “Enthousiast, passievol, oog voor details, mensen goed aanvoelen en op hun gemak stellen… Alles om het juiste moment creatief en professioneel vast te leggen”. Zo hebben wij haar ook leren kennen, professioneel maar met compassie en empathie voor ons doel.

Haar motto: “Photography is about capturing souls, not smiles” weet ze goed te vertalen in haar fotografie.

Bianca is all-round fotograaf. Bruiloften, zwangerschap, familie maar ook portretfotografie; daar draait ze haar hand niet voor om. Bedrijfsreportages en evenementen behoren ook tot haar portfolio.

Neem gerust eens een kijkje op https://biancavanbilsen.nl.

Wij zijn dankbaar dat Bianca ons de afgelopen periode wilde helpen met de exposure die wij als team zo hard nodig hebben om ons doel te bereiken!